Bir sorunuz mu var?
Mesajı gönderildi. Kapalı

ANS01TR-Ansible'a Giriş

ANSIBLE'A GIRIŞ Hayalinizdeki teknoloji kariyerinize ulaşabileceğiniz bir ders olarak DE
Eğitmen
instructor
1 Öğrenci Kayıtlı
0
0 yorumu
  • Tanım
  • Müfredat
  • Yorumlar
15

DEV2310AN01-Ansible’a Giriş

Hayalinizdeki teknoloji kariyerinize ulaşabileceğiniz bir ders olarak DEV2310AN01-Ansible’a Giriş’ e hoş geldiniz. Bu ders, Dijital dönüşümün hız kazandığı bu çağda, Bulut bilişim, otomasyon ve altyapı yönetimine geçişimizde önemli bir rol oynar. Ansible, Bulut altyapıları, sistem yönetimi ve konteynırlar gibi konular üzerinde yoğunlaştırmaktadır.

Dersi tamamladıktan sonra Ansible kullanarak yapılandırma yönetimi ve otomasyon gibi çok değerli beceriler kazanmış olacaksınız. Ayrıca DevOps mühendisleri, Bulut Altyapı Mimarisi ve Sistem Yöneticisi gibi aranan pozisyonlarda başvuruda bulunabilirsiniz. Özellikle teknoloji sektörinin yoğun olduğu Amerika, Almanya ve Kanada’da, bu yeteneklere sahip olmaları profesyonellerin iş bulma şansını büyük ölçüde artırır.

Dersimize başvurmadan önce, DevOps kültürü ve metodolojileri hakkında temel bilgiye sahip olmanız ve bazı temel ağ sistemleri hakkında bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Herhangi bir hazırlık gerekmemektedir.

Bu ders toplamda 270 saat sürmektedir ve her hafta sonu 5’er saatlik derslerle 27 hafta boyunca sürer. Derslerimiz önceden kaydedilmiş olup, istediğiniz zaman izleyebilir ve 1 yıl boyunca erişime açık olacaktır.

Değerlendirmeler ve ödevler, gerçek dünya projeleri üzerinde çalışarak ve bu alanda kendinizi geliştirme fırsatı bulacağınız projeler üzerinden yapılır. Grup çalışmaları ve projeler de bu dersin ayrılmaz bir parçasıdır.

Dersi başarıyla tamamladıktan sonra aldığınız sertifika, IT ve DevOps’un profesyonel dünyasına giriş için bir basamak taşı işlevi görür. Bu sertifika, ders boyunca kazanılan beceri ve bilginin bir kanıtıdır ve endüstri tarafından tanınır.

Ders süresince öğrencilere mentorluk ve destek sağlanır. Sorunlarınız ve sorularınız için eğitmenlerle ve uzmanlarla iletişime geçebilirsiniz. Ders içinde grup çalışmaları ve diğer katılımcılarla işbirliği teşvik edilir ve networking ve topluluk oluşturma fırsatları sunar.

Ders için gerekli materyaller ve kaynaklar sağlanır. Ekstra okuma ve çalışma materyalleri de önerilmektedir. Dersin gerçek dünya uygulamaları ve projelerle ilgili bölümleri bulunur.

Layer 1