Bir sorunuz mu var?
Mesajı gönderildi. Kapalı

TRF01TR-Terraform'a Giriş

KURS İÇERIKLERI Dersimizin öğretim planı, altyapı kodu (IaC) anlamayı ve Terraform ile altyapı sağla
Eğitmen
instructor
1 Öğrenci Kayıtlı
0
0 yorumu
  • Tanım
  • Müfredat
  • SSS
  • Yorumlar
13

Kurs İçerikleri

Dersimizin öğretim planı, altyapı kodu (IaC) anlamayı ve Terraform ile altyapı sağlamayı öğretmeyi içerir. Terraform gibi teknolojiler, araçlar ve platformlar üzerinde seri ve etkili kullanıcı olmanızı hedeflemekteyiz.

Öğrenme Hedefleri

Dersimizi tamamladıktan sonra, altyapı planlama ve tasarlama yetenekleriniz gelişecek ve otomatikleştirilmiş altyapıların nasıl oluşturulacağını ve yönetileceğini aktif şekilde öğrenmiş olacaksınız. Bu yetenekleriniz, özellikle IT ve sistem yönetimine dair pozisyonlarda yüksek değerli birer beceri olacaktır.

Ön Şartlar

Bu ders için Terraform’a yeni başlarken sistem ve ağ yönetimi temellerinin yanı sıra, temel bilgisayar ve kodlama bilgisine de ihtiyaç duyarız. Dersimize katılmadan önce bu alanda bir miktar araştırma yapmanızı öneririz.

Ders Süresi ve Yükü

Dersimiz toplam 270 saatlik bir süreyi kapsamaktadır ve 27 hafta boyunca haftada 10 saatlik bir yükle gerçekleştirilir. Derslerimiz canlı olup, kaydedilen videoların yanısıra aynı zamanda interaktif çalışma seansları yapılmaktadır.

Ödevler ve Değerlendirme

Değerlendirme sürecimiz, hem ödevlerinizi hem de sınıf içi katılımınızı içerir. Grup çalışmaları ve projeler de önemli bir yer tutar ve bireysel performansınızın yanı sıra ekip çalışmasına da önem veririz.

Sertifikasyon

Dersi başarıyla tamamladıktan sonra, eğitiminizi onaylayan bir sertifika alacaksınız. Sertifikanız, endüstri tarafından tanınacak ve size iş ve kariyer dünyasında değerli bir referans olacaktır.

Destek ve Danışmanlık

Ders süresince, mentorlarımız ve eğitmenlerimizin yönlendirmesi ve destekleri ile karşılaşacaksınız. Sorunlarınızı ve sorularınızı en hızlı şekilde çözümlemek ve derslerin akışını kolaylaştırmak adına, eğitmenlerimizle doğrudan iletişim kurabilirsiniz.

Kaynaklar ve Materyaller

Dersimiz boyunca sağladığımız materyaller ve kaynaklar ile derslere rahatça adapte olabilir ve kendi çalışmalarınızı yürütebilirsiniz. İlgili ve faydalı ekstra okuma ve çalışma materyalleri de dersten derse önerilecektir.

Gerçek Dünya Uygulamaları

Dersimizin pratik kısımları, gerçek dünya uygulamaları ve projeleri üzerinde yoğunlaşıyor. Bunlar aracılığı ile endüstri standartları ve en iyi uygulamaları uygulayarak öğrenebilirsiniz.

Dersin Diğer Katılımcılarla İşbirliği

Kurs içerisinde grup çalışmaları ve diğer katılımcılarla işbirliği teşvik ediliyor. Bu durum önemli bir networking ve topluluk oluşturma fırsatı sağlar.

Layer 1